Burgemeester bezoekt Briljanten Bruiloftspaar

Als alle verenigingen en ondernemers lekker op verkansie zijn is het altijd rustig in Doornenburg. Nóg rustiger dan gebruikelijk dus.

Behalve in zorgvoorziening MERLIJN. De Merlijntjes en het personeel kregen gisteren bezoek van onze burgemeester. Die was daar niet op zoek naar vervangende woonruimte (jaja… inkoppertje…) maar ter gelegenheid van het 65-jarig huwelijk van Bertus en Betsie Janssen. We schreven daar onlangs nog over.

Burgemeester Marianne Schuurmans kwam het setje even feliciteren want 65 jaar samen een paar is natuurlijk niet niks. Tussendoor werd er ook nog èkkes een vorkje geprikt want feest is feest natuurlijk.

Broeva en Haro voor het briljanten bruiloftspaar!

1 Comment

  1. Eerlijk gezegd zou ik er best willen wonen! Wat een gezelligheid en goede verzorging! Prachtige tuin! Groente uit eigen moestuin en zo nu en dan een leuke excursie!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*