Programma 3 Oever Festival bekend!

PERSBERICHT ontvangen van de organisatie van het 3 Oever Festival. Want het dagprogramma van dit grootse lekker eet-drink-muziek-theater-festival wordt zo’n bietje bekend voor het grote publiek!

Luistert! “Van 15-17 september wordt De Gelderse Poort voor de tweede keer omgetoverd tot het decor van het 3 Oever Festival. Drie dagen lang muziek, theater, verhalen, eten& drinken, dans en exposities in het mooiste landschap van Nederland. Ruim 250 artiesten en meer dan 30 beeldend kunstenaars nemen het publiek mee op een culturele ontdekkingstocht over meer dan 60 locaties op en rond 3 oevers. 

Het 3 Oever Festival biedt een afwisselend programma met onder meer ‘Jazz tussen de oevers’, een boottocht met vier jazzbands, waaronder Wild drums & organ; de speciale dansvoorstelling ‘Nemeton’ van SJI Parts in de Millingerwaard; een Steve Reich-tribute bij de Piramide aan de Waal, de Kade Korendag in Tolkamer en speciale familievoorstellingen van Circo Fiasco op verschillende plekken in het festivalterrein“.

Kijk, dat geeft meer duidelijkheid over de inhoud van het feestje rondom de Kop van Pááándere. Vanaf deze week is het programma op de website (HIERO) beschikbaar. Tot vlak voor het festival wordt het programma nog aangevuld.

Het festival is een bewegingsprogramma. De korte voorstellingen vinden op verschillende locaties rondom de Kop van Pááándere plaats zodat het publiek steeds per fiets rond kan trekken en genieten van de omgeving.

Er zijn meerdere fietsroutes zoals op elke oever een Open Atelier Route, die via de 3 veerponten aan elkaar verbonden zijn. De Festivalroute is een soort snelweg die de 3 Pleisterplaatsen op de verschillende oevers aan elkaar verbindt.

Ook is er de 3 Veren Wandeltocht, met wandelroutes van 10,20, 30 en 40 kilometer.

Wordt zeer zeker vervolgd!

bron foto’s: Barbara Beekman/Servaas Beunk/3 OeverFestival

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*