Wie wordt de Maestro van Doornenburg?

Niet alleen de slagwerkers van onze muzikale harmonie St. Caecilia scoren prima de laatste tijd (zie HIERO), ook het harmonie orkest heeft alweer wat op stapel staan om de oren van Lingewaardse muziekliefhebbers te verwennen.

Op zaterdag 25 november organiseert de klup namelijk de muzikale avond “Maestro van Doornenburg ”.

De avond zal een unieke ervaring worden voor de deelnemers en het publiek“, zo lezen wij in het persbericht. “De inhoud van de muzikale avond is geïnspireerd op het populaire AVRO/TROS-programma Maestro waarvan eind dit jaar het vierde seizoen zal worden uitgezonden. In Doornenburg zullen bekende Doornenburgers en Lingewaarders hun best doen om de beste maestro te worden. Hierbij strijden zijn naast eeuwige roem ook om de enige echte gouden dirigeerstok!

Kijk… dáár kun je mee voor de dag komen! De avond bestaat volgens ingewijden uit een bijzonder concert van de harmonie met een gevarieerd en swingend repertoire waarbij hun eigen dirigent Emile Stoffels regelmatig zijn plek zal afstaan aan één van de maestro’s. Iedere maestro zal een zelfgekozen werk dirigeren en proberen een eigen draai aan het muziekstuk te geven. De optredens van de maestro’s worden beoordeeld door een echte vakjury EN door het publiek.

Vanaf begin september start de voorverkoop van de kaarten en zal wekelijks de naam worden onthuld van één van deelnemende maestro’s. Wordt zeer zeker vervolgd dus!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*