Moretti String Trio speelt op fort Pááándere

Nei-js van het fort Pááándere! Want in het kader van NJO Muziekzomer brengt het Nationaal Jeugd Orkest (NJO) het Moretti String Trio naar Fort Pannerden!

Op donderdagavond 10 augustus om 20.00 uur spelen de drie talenten van het Moretti String Trio strijkmuziek boven op het fort. Daarbij geven de gidsen van Fort Pannerden ook nog verkorte rondleidingen.

Het Moretti String Trio? Wâzdâh?

Okee… we gaan èkkes schooljuffen: “De drie talenten van het Moretti String Trio namen in augustus 2015 samen deel aan het Orlando Festival, waar zij twee weken lang intensief samenwerkten en masterclasses volgden. Na het festival was een nieuw muzikaal trio geboren. De jonge musici lopen over van enthousiasme en bevlogenheid, wat blijkt uit hun succesvolle conservatoriumstudies en vele optredens in binnen- en buitenland. Sfeer en emotie staan voorop bij Moretti. Door hun ongekende muzikaliteit en technische vaardigheden zijn ze in staat te focussen op alle kleine details die het publiek keer op keer mee zullen nemen naar muzikale hoogtepunten“, aldus het persbericht.

Interesse? Tickets kopen kan HIERO. De prijs bedraagt €17,50 (normale tickets) €12,50 (t/m 30 jaar) (Prijzen zijn inclusief fort rondleiding van +/- 30 min.)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*