Vergaderen en workshops in Prachtig Buiten

Gelezen in onze regiobode van gisteren: een openhartig interview met Paulie van den Bosch over haar droom PRACHTIG BUITEN.

Midden in de Doornenburgse natuur aan de Riiiiienstroat kun je vergaderen, workshops houden, schilderen, beeldhouwen of gewoon tot rust komen in de tuin of de vergaderruimte van ‘Prachtig Buiten’. Je waant je in een ander land.

Op een steenworp afstand van kasteel Doornenburg, de Linge en het Pááánders Kanaal ligt de accommodatie verborgen tussen fruitbomen en weilanden. In 2014 is Paulie gestart met haar droom die inmiddels werkelijkheid is geworden.

Affijn… het hele verhaal staat zoals gezegd in de regiobode. Meer info over Prachtig Buiten staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*