Organisatie 3 Oever Festival zoekt helpende hèjjes

Het 3 Oever Festival nadert met rasse schreden. U weet… tijdens het 3e weekend van september wordt De Gelderse Poort omgetoverd tot het decor van het 3 Oever Festival. Drie dagen lang muziek, theater, verhalen, eten, drinken, dans en exposities in het mooiste landschap van Nederland.

En heel veel mensen doen mee om hier een onvergetelijk weekend van te maken: artiesten, kunstenaars, horeca-ondernemers en vrijwilligers. Toch kunnen de organisatoren nog wel wat helpende hèjjes gebruiken.

Vrijwilligers zijn heel hard nodig om zo veel mogelijk uit te kunnen voeren van wat we bedenken. Zowel in de komende weken, in de voorbereiding van het festival, als tijdens het festival zelf. Voor de komende weken zoeken we mensen die willen helpen met het bouwen van onze 3OeverFestivalRedoutes, informatiehuisjes die op verschillende oevers komen te staan. ‘Nabellers’ zijn nu heel hard nodig, om bijvoorbeeld alle B&B’s in de regio te benaderen. Ook hebben we ‘folderverspreiders’ nodig, onder meer naar alle campings in de regio en tijdens het festival zelf zoeken we ‘artiestenbegeleiders’ bij de diverse podia, informatieverstrekkers voor onze bezoekers, fotografen, manusjes van alles én ook routebegeleiders”, aldus de oproep op social media.

Tijd en zin om te helpen? Neem contact op per mail vrijwilligers@3oeverfestival.nl of bel met Servaas Beunk, 06 46151597. Inschrijven kan sowieso al via www.3oeverfestival.nl/word-vrijwilliger 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*