Bromsnor waarschuwt voor woninginbraak

Oeps. Oom Agent waarschuwt de hele week al voor WONING INBRAKEN in onze prachtgemeente Lingewaard. Een hot item natuurlijk nu iedereen op verkansie gaat en het huis enkele weken onbeheerd achterlaat.

Vandaar dat de Bromsnorren gestopt zijn met snelheidscontroles en achter de inbrekers aan gaan vengelen. En… ze hebben een aantal veiligheidstips!

Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor.

De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kunt u er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in uw woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven“, aldus de introtekst van de veiligheidsflyerT.

Wat je allemaal kunt en moet doen om de boeven af te schrikken staat HIERO.

En het onvermijdelijke Postbus 50 Filmpje hebben we voor u hieronder geplaatst. Opdat wij nooit zullen vergeten. Bedankt, Brom!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*