Stikido organiseert ‘Legodo’ Kinderdorp

Vanaf maandag 21 augustus a.s. staat het trapveldje bij de speeltuin in Doornenburg weer helemaal opzekoppie. Stikido organiseert dan weer haar jaarlijkse KINDERDORP en dat staat dit keer in het teken van LEGO.

Onder de titel ‘ LEGODO’ wordt er vanaf 21 augustus een legodorp gebouwd voor en door de blagen van de lagere school. En natuurlijk komen alle papa’s en mama’s en opa’s en oma’s kijken en helpen!

Maandagavond is het vanaf 18 uur kijkavond, waarop de bouwcreaties kunnen worden bewonderd. Dinsdag gaan de kinderen op LEGO JACHT in en rondom Doornenburg, en ’s avonds wordt er in samenwerking met visvereniging Lotus Vulgaris gevist aan ‘de Driehoek’.

Woensdag is LEGO SLIDE dag met allerlei activiteiten en feesten op het activiteitenterrein. Donderdag is het Legolympics voor alle ieniemienies en vrijdag is het talentenjacht met LEGODO’s GOT TALENT!

Inschrijving voor het kinderdorp kan uitsluitend op zaterdag 19 augustus om 10 uur. Meer info staat hieronder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*