Hart4Doornenburg gaat onder zeil

Tijdens de bestuursvergadering van Hart4Doornenburg op 28 juni jl., is besloten om de vereniging in de “slaapstand” te zetten.

Ondanks alle inspanningen van het bestuur blijkt er weinig animo te zijn voor financiële ondersteuning van projecten. Daarom heeft het bestuur besloten om de vereniging voorlopig in de ruststand te zetten“, aldus de officiële verklaring van het bestuur van Hart4Doornenburg.

De exploitatiekosten (bank- en websitehostingkosten) zullen door het bestuur gedragen worden. Mochten anderen een doorstart willen doorvoeren met de vereniging dan roept het bestuur die kandidaten vooral op; alle administratieve zaken liggen daarvoor voorhanden.

Hart4Doornenburg kent hiermee slechts een korte bestaansgeschiedenis. De vereniging werd ooit in het leven geroepen om de jubilerende harmonie aan de benodigde financiën te helpen voor de allerlaatste uniformen. Dat was eind 2015.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*