WMC deelname Slagwerkgroep

Onze straffe mennekes en djenjes van de slagwerkgroep St. Caecilia gaan komende vrijdag helemaal naar Heerlen om deel te nemen aan het Wereld Muziek Concours voor slagwerkerTs.

Maandenlang hebben ze gerepeteerd voor het programma DIAMONDS dat ze in Limbabwe ten gehore gaan brengen. Donderdagavond is de allerlaatste repetitie in het Ontmoetingscentrum, en die kunt u al liefhebber gewoon kunt komen bezoeken.

De open repetitie geeft een indruk van het muzikale spektakel dat vrijdag in Heerlen te wachten staat. Dirigent Casper van Traa maakt naast de slagwerkers gebruik van de muzikale kwaliteiten van solist Hans Cornelissen, een rockband en een strijkerskwartet. Het muziekstuk duurt 45 minuten.

SHOWTIME is om 19:30 uur. U bent van harte uitgenodigd!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*