Kinderburgemeester ontvangt 42.000 wandelaars

Gisteren was de allereerste wandeldag voor de deelnemers aan de Nimwèègse Vierdaagse, en traditiegetrouw komt het hele setje dan op de koffie in Bemmel.

Onze pasbenoemde, fonkelnei-je kinderburgemeester Guus Kramer, die zijn ketting nog maar pas om zijn Doornenburgse nekkie had gekregen, mocht al meteen aantreden en alle 42.000 wandelaars officieel een hèjje geven bij de doorkomst in Bemmel.

Staande tussen ‘echte’ wethouders als Helga Witjes en Theo Peren en naast burgemeester Marianne Schuurmans was het een hele klus, maar het verliep allemaal prima. Sommige wandelaars waren niet weg te slaan bij de BOBO’s en liepen pas verder naar een selfie met de kinderburgemeester.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*