Wibi Soerjadi naar Kasteel Doornenburg

— persbericht —

In het laatste weekend van Augustus strijkt pianist Wibi Soerjadi neer in de ridderzaal van Kasteel Doornenburg. Dit unieke concert op Kasteel Doornenburg is onderdeel van een reeks concerten op bijzondere locaties. Tijdens dit verrassingsconcert speelt de bekende pianist een mooie combinatie van bekende en verborgen partijen.

Verrassingsconcert
In tegenstelling tot andere concertreeksen speelt Soerjadi deze avond partijen die passen bij de avond en de setting. Eerdere concerten zijn enthousiast ontvangen en worden beschreven als een ware reis door prachtige muzikale partijen. Dit concert belooft dan ook een belevenis te worden voor liefhebbers van live muziek in de breedste zin van het woord.

Laatste weekend van augustus
Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus kunt u als gast zijn werken in een unieke setting van dichtbij zien en horen. Beide avonden begint het programma om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Het programma is opgedeeld in twee delen, hierdoor genieten de bezoekers in het midden van het programma van koffie of thee.

Beperkt aantal kaarten beschikbaar
Voor dit intieme evenement zijn slechts 100 kaarten per avond beschikbaar. Vanwege de populariteit van het evenement is het belangrijk vooraf te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar cultuur@kasteeldoornenburg.nl of tel. 0610395449. Kaarten kosten €32 inclusief koffie of thee tijdens de pauze. Betaling kan na reservering per e-mail op de avond zelf aan de deur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*