Doornenburg krijgt boekenuitleen terug

Goed nei-js voor leesgierige eugskes. Want na lang wikken en wegen komt er weer een filiaal van de bieb naar Doornenburg.

De Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid richt tijdens de zomervakantie een hoek in in het Ontmoetingscentrum.

De bieb zal een paar dagdelen per week zijn geopend waarbij leden boeken kunnen lenen of eventueel reserveren via het uitleensysteem. De ‘boekenhoek’ wordt ingericht in het bargedeelte om toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden.

Nadat eerder in een aantal dorpskernen van Lingewaard de boekenservice werd weggesaneerd wegens ’te duur’ is afgelopen jaar een beweging op gang gekomen om weer een biebvoorziening in te richten. In Angeren is het inmiddels al gerealiseerd in het Kulturhus. Doornenburg volgt dus na de vakantie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*