Open repetitie Jekadee

— persbericht —

Op de laatste repetitie van het seizoen, vrijdagavond 14 juli om 20.15 uur, houdt koor Jekadee uit Doornenburg een open repetitie in het kerkgebouw. Voor iedereen die zingen leuk vindt en twijfelt of in een koor zingen iets voor hem/haar is, is dit een uitgelezen mogelijkheid om eens te komen kijken.

Het koor Jekadee heeft 43 leden in de leeftijd van 25 tot 68 jaar en staat onder leiding van dirigent Jarno Scholten. Het heeft een eigen combo en zingt veelal vierstemmig. Het koor zingt moderne liedjes en geeft groots opgezette concerten, met spectaculaire licht-, geluids- en beeldeffecten zoals recent in maart. Daarnaast zingen ze onder andere met kerst en op verzoek avondwakes. Momenteel wordt er volop gerepeteerd voor ‘The Passion’: een uitvoering met vlotte, aanspreekbare, toepasselijke en moderne liedje in samenwerking met harmonie Sint-Caecilia in maart 2018.

Naast zingen is gezelligheid ook erg belangrijk. Daarvoor is de derde helft; dan wordt er onder het genot van een hapje en drankje gezellig nagepraat. De repetitie is altijd op vrijdagavond van 20.15 tot 22.00 uur in het kerkgebouw in Doornenburg. Voor meer info, kijk op www.jekadee.nl of op Facebook: Jekadee Doornenburg.

“Ben je enthousiast geworden en wil je langskomen? Graag vooraf even een kort bericht naar info@jekadee.nl.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*