Grote knoas boven Doornenburg

Guus Kramer als kinderburgemeester van Lingewaard. De familiedag van de Merlijntjes. Heel Hulleze Bakt! De afloop van de durpse Avondvierdaagse. Vlotconcert van onze prachtharmonie in Park Sonsbeek. Het jaarlijkse riddertoernooi inclusief veldslag bij kasteel Doornenburg… er is de afgelopen weken toch nog heel wat gebeurd waarover we in dit vrolijke hoekje niets hebben geschreven. Kunnen schrijven. Want ook de redactie gaat wel es met verkansie.

Maar de voltallige bups is weer terug van reces! Niet verzopen in de Indische Oceaan, uit een TukTuk gevallen of bezweken aan de Thaise spicy curry.

Dat betekent dat vanaf vandaag ‘d’n droad wjèr wur opgepak‘ en het nieuws van, voor en over Doornenburg weer aktueler en plezanter is dan ooit.

We beginnen daarom maar meteen met het volgende nei-js: gisterenmiddag verstoorde een wel errug grote knoas de zonnige weekendrust boven het durpke dat we allemaal zo goed kennen. Een helikopter vloog zo rond 16 uur rondjes boven onze böllekes.

In die helikopter zat Jan Hendriks uut de Blauwe Hoek met enkele kinderen. Jan was op 16 april jl. 90 jaar geworden en kreeg voor zijn verjaardag van de blagen een rondvlucht aangeboden. Met de heli boven Doornenburg dus. En gisteren was het dan zover!

Instappen ergens buiten Ernèm en vliegen maarrrr…. Kijk goed naar de plaatjes, want meneer zit lekker stoer naast de piloot. Het lijkt het A-team wel. Zwaait u èkkes naar Jan?

(klik op foto = extra groot)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*