Bruisend Doornenburg organiseert BHV avond

Vrijdag 7 juli 2017 organiseert de Doornenburgse ondernemersvereniging i.o. “Bruisend Doornenburg” weer een gezellige inloopavond.

Tijdens de avond zal Hans Geffen een presentatie geven over Bedrijfshulpverlening (BHV). Juridische, personele en fiscale aspecten komen aan de orde die voor iedere ondernemer (ook ZZP’ers!) mogelijk van belang zijn.

Het “BHV” onderwerp heeft tot doel ons bewust te maken van de wet- en regelgeving hierover en dat ondernemers uit Doornenburg gezamenlijk een cursus kunnen organiseren in het Ontmoetingscentrum om zo de kosten hiervoor zo laag mogelijk te houden“, zo staat in het persbericht.

Voor deze avond is samen met Schietvereniging Kort Oisterwijck een gezellige en sportieve avond georganiseerd.

SHOWTIME is om 19.30 uur, de avond eindigt rond 23:00 uur. De locatie is de kantine van schietvereniging K.O. aan de Pááánderseweg.  Entreegeld bedraagt  € 15,00 per persoon (incl. koffie/thee, 3 consumpties en borrelhapjes)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*