Lingewaard On Stage!

*** persbericht ***

Dit is je kans! Laat je zien tijdens ‘Lingewaard on stage!’

Altijd al gedroomd van een plek op het podium? Pak dan je kans op 9 september om je talent te delen met bezoekers van LingewaardUIT!

Het maakt niet uit wat je talent is; kan jij bijvoorbeeld goed jongleren, heel mooi zingen of ben je goed in rappen, dansen, of moppen tappen. Deel het met het publiek en maak kans op een mooie prijs die aansluit bij je talent. Op zaterdag 9 september zal een deskundige jury bepalen wie de titel Lingewaard On Stage Talent 2017 krijgt. De winnaar krijgt, naast een daverend applaus en lokale bekendheid, een prijs die aansluit op zijn talent en carrière. Bijvoorbeeld een bezoek aan een studio of een versterker die je graag zou willen om nog beter geluid te produceren, een paar lessen acrobatiek om je talent uit te breiden enz enz. De prijs is dus in overleg met de winnaar en zal van waarde zijn.

Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) organiseert het talentenprogramma ‘Lingewaard on stage’ in samenwerking met het Cultureel Platform Lingewaard (CPL). Wil je meedoen? Ga naar onze website: www.swlingewaard.nl en vul het digitale aanmeldformulier in, samen met je aanmelding stuur je een filmpje van je act. Dit kan van een eerder optreden zijn of gewoon een thuisfilmpje. Als je aanmelding bij ons binnen is, ontvang je een ontvangstbevestiging. Aanmelden voor Lingewaard on stage kan tot 15 juli 2017.

Meer weten? Neem contact op met: Melissa Davina, tel. nr. 088 255 25 50 of email adres: m.davina@swlingewaard.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*