Lichaam gevonden in Pannerdensch Kanaal

De waterpolitie heeft vrijdagavond in het Pannerdensch Kanaal bij Doornenburg een lichaam in het water aangetroffen. De identiteit en het geslacht van de overleden persoon zijn nog niet bekend.

Het stoffelijk overschot is overgebracht naar forensische opsporing in Elst. Daar wordt sectie verricht op het lichaam, waaruit onder meer de precieze doodsoorzaak moet blijken.

De kans bestaat dat het lichaam vanuit Duitsland Nederland is binnengestroomd. Of dat zo is, kan een politiewoordvoerder vrijdagavond niet met zekerheid zeggen. De politie staat in nauw contact met de Duitse autoriteiten. Vooralsnog blijft onbekend waar het lichaam vandaan komt.

Het is al het vierde slachtoffer dat deze week wordt gevonden in de grote rivieren. Eerder deze week verdronken een 37-jarige man uit Griekenland en een 51-jarige Pool in de Waal. De Griek werd gevonden nabij Wamel, de Pool vermoedelijk bij de sluis bij Rossum.

Gisteren verdween een 13-jarige jongen tijdens het zwemmen in de Waal bij Tiel. Zijn lichaam werd nog diezelfde avond gevonden door hulpverleners.

Bron: De Gelderlander

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*