Sterreschans gaat sluut-slot-dicht!

Gesloten? Nou ja… deels dan. Want de bewoners van het kleine stukkie West-Pááándere worden dagelijks geconfronteerd met heel veel geparkeerde auto’s van toeristen die fort Pááándere willen bezoeken.

Niet dat daar iets mis mee is, maar de bewoners zelf kunnen niet meer bij de inrit komen. Of eruit. En dat is niet handig als je piepers bij de Spar wilt halen. Of een schôn kleedje in de stad.

Vandaar het verzoek aan gemeente, provincie, Rijkswaterstaat, het Waterschap, fort Pááándere, de pliezie, visclub Lotus Vulgaris, dansmariekes, de Riensplit… eh, nou ja, alle belanghebbenden om het stukkie weg af te sluiten voor doorgaand verkeer. Alleen bestemmingsverkeer – en dat zijn er niet zoveel gezien de beperkte lengte van de weg – mag nog onbekommerd gebruik maken van het stukkie Sterreschans.

De inspraakronde is inmiddels achter de rug en werd HIERO al gepubliceerd waardoor nu de gemeente aan zet is om verkeersborden te plaatsen. En parkeren doet u voortaan uitsluitend nog op het daarvoor bestemde parkeerveld aan de Pááánderseweg! Dus.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*