Waar is dat feestje..??

Ja hoor… het is definitief! Mogen wij even voorstellen: meneer en mevrouw van den Brink-Asoy! Sinds deze week getrouwd in Denpasar, Bali (Indonesië).

Zelfs al zit je aan de andere kant van de aardbol dan blijft er weinig geheim voor Doornenburg en de Doornenburgers. Met dank aan social media zijn ook wij getuige van het huwelijk van  tennisclub-icoon Peter van den Brink en Ketut Asoy!

Peter (BeeDee’er – Bekende DoornenburgerT) reisde helemaal naar Indonesië om bij de familie van Ketut op één knie te gaan. De vonk sloeg natuurlijk al eerder over gezien de twee ieniemienies die getuige waren van de knieval. De tax-free shops op Schiphol sloegen ze trouwens over want de bruidskleding werd in Denpasar ter plekke geregeld.

En Peter zou Peter niet zijn als hij ten alle tijde zijn karakteristieke houding wist te bewaren tijdens de emotionele maar prachtige bruiloft. Zie detailfoto links.

Okee, Doornenburg, stoelen en wc-rollen bij de hand? Tijd voor ‘En Peter durft zijn bruidje niet te kussen‘ of iets dergelijks. Hangt af van de Indonesische ‘Summerland’. Gelukkig hebben wij ze wél… de officiële TROUWFOTOO’s!

1 Comment

  1. Wat een prachtige foto’s van een prachtig stel mensen, gefeliciteerd peter en ketut met dit mooie feest

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*