Sportdorp Doornenburg gaat van start!

Sportdorp Doornenburg is een fonkelnei-j  gezamenlijk project van vv GVA, TC Doornenburg, SV Olympia, De Doornick, Stichting Leefbaar Doornenburg, Gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard en studenten van minor ‘Sportbestuurder van de toekomst’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Sportdorp Doornenburg wil onze durpse blagen aan het sporten krijgen. En niet zomaar een sport, maar een op maat gesneden hobby.

Bij Sportdorp Doornenburg gaan we niet uit van het aanbod, maar wordt er juist gekeken naar de vraag naar sport bij de inwoners van Doornenburg. Dit wordt gedaan door middel van een behoeftepeiling die in de vorm van een enquête wordt afgenomen. Vervolgens zullen wij de Doornenburgers proberen te voorzien in deze behoefte door op vaste momenten de (meest) gewilde sporten aan te bieden“.

Inmiddels is de sportbehoefte onder de leerlingen van de Doornick uit groep 3 t/m 8 door de organisatie gepeild.

Daarom wordt er op woensdag 7 juni van 08:30-12:15 uur een ‘Kick-off’ gehouden worden, waarbij de 6 meest gewilde sporten worden aangeboden. Alle blagen zullen deze sporten gaan beoefenen deze ochtend. De sporten worden aangeboden bij de Doornick, vv GVA en TC Doornenburg. De opening en afsluiting zal gezamenlijk plaatsvinden bij de Doornick.

O ja… Omdat er veel gesport en bewogen zal worden is het ook belangrijk om goed en gezond te eten en te drinken. Spar Witjes wil graag dit initiatief en een gezonde leefstijl stimuleren en heeft haar medewerking hieraan gegeven.

Woensdagochtend zal Spar Witjes voor alle kinderen een gezond lunchpakketje verzorgen en wordt dit in zijn geheel gesponsord! BROEVA en HARO dus voor onze SPAR WITJES!

Natuurlijk zijn alle ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij de ‘Kick-off’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*