Pipo komt naar Doornenburg!

Ongelofelijk hoe steeds meer mensen en media ons prachtdurpke weten te vinden. Niet alleen fort Pááándere of Restaurant Rijnzicht of de prachtige natuur zijn aantrekkelijk voor buutendurpse bezoekerTs maar natuurlijk ook ‘ons’ kasteel.

Zo worden er binnenkort op het kasteel opnames gemaakt voor de allereerste aflevering van een nieuwe PIPO DE CLOWN serie! Onlangs gaven onze gemeentelijke BOBO’s toestemming voor de opnames in Lingewaard.

En het allerleukste is: ook Doornenburg wordt daarbij betrokken! Want zeg je PIPO dan zeg je ieniemienies. En dus zijn de allerkleinste minimensjes van basisschool de Doornick gevraagd om te figureren in het kinderprogramma. De blagen van groep 1 zijn mogelijk nog te klein, maar het spul van groep 2 en hogere klassen staan in de warme belangstelling van de tv-makers.

Ouders worden daar komende week nog nader over ingelicht.

Ongetwijfeld hebben de Lakenvelders, die in de weilanden rondom kasteel Doornenburg grazen, bijgedragen aan de keuze voor het kasteel. De ‘Pipo…koe-ie!!’

De nieuwe Pipo de Clown serie wordt waarschijnlijk in het najaar op TV uitgezonden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*