Pyramide aan de Waal presenteert: Dreamtime concerten

Wilt u èkkes weg uit de waan van de dag? Zin in een middagje ontspannende klankmassage? Dan is morgen, zondag 28 mei, een perfecte dag voor een bezoekje aan de Piramide aan de Waal (voorheen de Munnikhof) in Hulleze!

Lees onderstaand persbericht!

Een Dreamtime Concert is een klankconcert waarbij de deelnemers genieten van de ontspannende geluiden van onze akoestische instrumenten. Een Dreamtime Concert helpt je om tot diepe ontspanning te komen. Liggend op een bed van zachte schapenvachten onderga je de klanken en trillingen van klankschalen, didgeridoos, trommels, zang, ocean drum, mondharp en vele andere exotische instrumenten. Je wordt ondergedompeld in een warm bad van klanken!

Een Dreamtime Concert is bewust nooit hetzelfde maar gaat ongeveer als volgt:

Na een korte mondelinge inleiding zullen de harmoniserende oerklanken van onze akoestische muziekinstrumenten langzaam opklinken. Nu eens dichterbij, dan weer verderaf. Daarbij zijn de trillingen van veel instrumenten niet alleen te horen maar ook te voelen. Daarom worden sommige instrumenten dicht bij het lichaam gespeeld.

De klankmassage die hierdoor ontstaat heeft een prettige, ontspannende en helende werking op lichaam en geest. Klank is voor de muzikanten het belangrijkste communicatiemiddel in het contact met de deelnemers. Daarnaast maken we (indien gewenst) ook gebruik van aanraking en lichte massage. Deze massage of aanraking dient ter ondersteuning van de ontspanning en om nog meer ruimte te geven aan de innerlijke beleving van de deelnemers.

Er zijn op deze dag 2 concerten om 13:00u en om 15:30u

Meer info HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*