Kinderkleding en speelgoedbeurs in Ontmoetingscentrum

Opnieuw wordt er in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg een Kinderkleding en Speelgoedbeurs georganiseerd.

Enkele maanden geleden werd de beurs voor de allereerste keer in het OoCéé gehouden en het was een groot succes! Zo groot dat duuzendpoot en organisatrice Wendy van Geelen opnieuw enkele zalen heeft gehuurd voor versie 2.0

“Wendy, wat is er nieuw aan deze beurs” is dus de vraag. “Wat dit keer nieuw is, is dat ook nieuwe kleding en andere leuke spulletjes verkocht mogen worden! Dus heb jij nog veel kinderkleding of speelgoed liggen dat er nog goed uit ziet, compleet en niet kapot is! kom het verkopen!”

Wil je zelf de zolder en kledingkasten uitmesten en aanbiede dan kan dat natuurlijk ook! Ekkes mailen naar speelgoedbeursdoornenburg@gmail.com
is voldoende. Maar bedenk: VOL=VOL!

O ja… speelgoed en kleding die niet verkocht worden mogen eventueel achter blijven. Tweedekansje uit Nijmegen is er blij mee en staat na afloop met een bus klaar waar je alles af kan geven.

De entree is € 2,- per volwassenen, ieniemienies zijn gratis. SHOWTIME is om 10:00 uur, rond 13:00 uur (!!) sluiten de deuren weer. Wekker zetten dus komende zondag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*