RBF Farewell Party

Remove Before Flight. Kortweg RBF. Een lokale rockband die bovenregionaal bekendheid kreeg door de strakke 60’s-70’s rock die gespeeld werd tijdens de vele optredens in Lingewaard en verre omgeving.

De muziek van de vriendenclub – waarin de voor Doornenburg bekende snuutjes als Peter en Wouter zitten – kan het beste omschreven worden als “Wolfmother meets Led Zeppelin meets Jimi Hendrix meets The Doors.”

Maar gitarist Mart Leijser, toetsenist Bas Gradussen, bassist Stijn Hazewinkel, gitarist Peter van Megen en drummer Wouter Derks stoppen ermee.

Als goede vrinden gaan ze uit elkaar ‘wegens uiteenlopende muzieksmaken’. Maar ook wonen de mannen inmiddels door héél Nederland en is het plannen van een repetitie al een hele klus. Laat staan een optreden.

Vandaar dat RBF de ‘RBF Farewell Party’ als allerlaatste optreden heeft gepland. De laatste RBF-noten vallen in De Klok in Gendt op zaterdag 27 mei a.s.

Toegangskaarten worden uitsluitend aan de deur verkocht, dus dat wordt vroeg opstaan, die 27e. Om op tijd voor de krakende Klokdeuren te gaan tickethangen.

Tranen en tissues ondersteunen uw bezoekjes aan HIERO en DAARO. Sterkte. Snif.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*