Blauw bloed bezoekt kasteel

Zondagmiddag had heel societyminnend Nederland Blauw Nederland zich verzameld op het binnenplein van kasteel Doornenburg.

Blauw Nederland? Inderdaad… de Nederlandse Vereniging van Adel organiseerde haar jaarlijkse familiedagje picknick dagje uit en kwam in grote getale richting Doornenburg.

Het kasteel was die dag niet toegankelijk voor toeristen maar uitsluitend voor diegenen in Nederland die blauw bloed hadden. EN DeDoornenburger natuurlijk. Maar die had nog blauw bloed van die avond ervoor.

Het gezelschap – van jong tot oud traditioneel gekleed in blazers met stropdas of jurken met grote hoeden – kon die dag genieten van middeleeuwse spelen als boogschieten, manden vlechten en jousting. Catering de Buitenpoort zorgde natuurlijk voor meer dan voldoende happie snappie en de zon regelde de rest, want het was prachtig Moederdagweer.

Kortom… met de pink omhoog was het weer een aangename dag voor ons soort mensen… gelukkig hebben we de feauteaux nog…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*