Blagen van groep 7/8 duiken ien de zut

Op 11 juni gaat groep 7/8 van Basisschool De Doornick uit Doornenburg de uitdaging aan! Ze trotseren hindernissen, obstakels en heel veel modder tijdens de Mud Masters Familyrun in Scheveningen. En dat alles voor het goede doel.

Altijd leuk, een actie die is opgezet voor een goed doel. Dit keer is zijn de blagen uit groep 7/8 van basisschool de DOORNICK een actie gestart om geld in te zamelen voor de WIELEWAAL.
LuisterT naar haar verhaal…

Hoi allemaal,
Ik zit in groep 7/8 van basisschool De Doornick. Wij gaan met de klas meedoen met een mud run van Mudmasters Family Run op 11 juni in Scheveningen. Onze juf helpt vrijwillig mee bij de Wielewaal en vertelde ons hierover. Daarom wilden wij ook graag iets doen voor de Wielewaal.
De Wielewaal is een organisatie die gehandicapte kinderen en volwassenen een leuke vakantie of activiteit bezorgd. Daarvoor willen wij graag geld ophalen door door de modder te klimmen, klauteren etc. Dat doe ik drie kilometer lang met mijn groep! Doneert u ook? U helpt gehandicapte mensen!

Prima initiatief van durpse ieniemienies! Dit is altijd +1 vinden wij van DeDoornenburger!

Doneer dus en laat de juf en alle blagen van groep 7/8 eens lekker door de zut ploeteren! Info over de Wielewaal staat HIERO. En DONEREN KAN DAARO!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*