Vertrek Burgrun 2017

Burgrun 2017: vertrek 10:00 uur vanaf Kapelaan Waltersplein/Dorpsplein... op naar Apeldoorn!

Ieder jaar is het weer een feest om te gaan kijken naar het vertrek van de BURGRUN.

Ook dit jaar verzamelden zijspanrijders, begeleiders, de doelgroepjongeren en heel veel geïnteresseerden zich op het dorpsplein bij het schuttersgebouw. De inschrijving bij de BURGRUN COMMISSIE was uiteraard binnen in ‘de tent’, die al helemaal in gereedheid was gebracht voor het feest dat later zou volgen.

De stoet werd keurig op numerieke volgorde opgesteld in de St. Maartenstraat richting Kapelaan Waltersplein. Begeleiders op motoren stonden – inclusief leden van de BromsnorBrigade – klaar om de karavaan veilig over de wegen te begeleiden.

De tocht voert via Dieren, Brummen, Klarenbeek richting Parc Spelderholt bij Apeldoorn waar de middagstop is. De terugweg voert via Hoenderloo en de Veluwe via Schaarsbergen en Arnhem, Huissen, Ressen en Bemmel over de Waaldijk terug naar Doornenburg. Aankomsttijd is vermoedelijk rond 16 uur op het dorpsplein. Gelukkig hebben wij de foto’s al….

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*