Tempel of BOEM 2017… het programmaboekje

Cesar Zuiderwijk, drummer van de Golden Earring, komt naar Doornenburg voor deelname aan het TEMPEL OF BOEM 2017 concert. Dat hebben we gisteren al gemeld.

Inmiddels druppelen meer details binnen over het concert. Want naast Neerlands beste drummerT (en natuurlijk de slagwerkgroep van St. Caecilia) treden namelijk nog meer artiesten op.

Richard Sprokkereef, popkoor The New Voices, Hans Cornelissen, Simon van der Zandt, een begeleidingsband en een aantal blaasmuzikanten zullen de trommelslagers van harmonie St. Caecilia die avond vocaal en muzikaal ondersteunen. Het concert, dat staat geprogrammeerd op zaterdag 16 december 2017, wordt georganiseerd in het kader van het 60-jarig jubileum van de slagwerkgroep.

Met deze selectie van topmuzikanten hopen we het enorme succes van 2016 minstens te evenaren, de omvangrijke  geschiedenis van de 60 jarige slagwerkgroep verdient dit geweldige podium van topmusici”, aldus het officiële persbericht.

Vrij houden, die 16e december! Drumspektakel! Bij zijn!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*