Hulhuizen 200 krijgt vervolg

De feestdag op 22 april jl. van Hulleze200 gaat de boeken in als een legendarische dag voor Hullezenaren. We schreven er al eerder (en vaker) over. Het organisatiecomité is daarom niet alleen alle bezoekers en standhouders dankbaar, maar ook de sponsoren die door hun bijdragen het gratis toegankelijke evenement mede mogelijk hebben gemaakt.

Toch lijkt het alsof de klup H200 gekriebeld is op een plek waar het niet júk, want er staan opeens méér activiteiten op het jubileumprogram.

Zo hebben ze zich opgegeven aan het Omroep Gelderland spelprogramma ‘Zomer in Gelderland‘. Nou… die formule kennen we nog wel ien Doornenburg.

Op 22 augustus 2017 strijd een team van Hulhuizen voor een welkom geldbedrag ten bate van de speelweek en voor de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’.

Maar dat is niet alles. “Als klap op de vuurpijl organiseren wij op 25 november 2017 in zaal Concordia te Gendt een echte Duitse Avond met een knipoog naar de historie van weleer. Voor ons is de gezamenlijke geschiedenis van Hulhuizen en Duitsland een mooi gegeven om dit jubileumjaar in stijl af te sluiten”, aldus het persbericht van de actievelingen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd, want feestjes bij de buren houden we altied ien de goate, partycrashers als we zijn.

Meer info staat HIERO.  BROEVA en HARO!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*