‘Witte Boksenploeg’ eert jubilarissen

Het was gisteren een groot aantal durpelingen al opgevallen. Er heerste verdachte drukte in en rond het schuttersgebouw.
Een enkeling keek nog even op de kalender na of het niet al toevallig september was, maar dan was ook de harmonie wel in actie geweest.

De oplossing kwam al gauw: de ‘Witte Ploeg’ – de uniformisten onder schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderdmorgen – hadden hun jaarlijkse feestje!

En dat betekent dus traditiegetrouw een hoop activiteiten in en rondom het schuttersgebouw.

De organisatie lag – zo lezen wij op social media – in handen van het Heilige Gerardusgilde. De Geertjes dus. En schutters en hun aanhang mochten actie’s uitvoeren die op een of andere manier betrekking had op de schutterij.

Het programma werd afgesloten izoals het hoort bij bourgondiërs met een grote B… een gezellig happie snappie buffet met veel vleis en bier gevolgd door de huldiging van enkele leden van de ‘Witte Ploeg’.

12,5 jaar Lid waren Bas Schaars, Wim Knuiman, Erik Feijen, Geert Otters, Geert Claassen en Jip Roelofs, en 25 jaar lid: Geert Wissing. Het setje werd lekker geprikt, er werd gezongen en gesprongen en geproost. Kortom… het leven was goed.

BROEVA en HARO dus voor de jubilarissen en de klup…. en OANDELIP MEDDADING!

bron foto’s: Gijsbrecht van Aemstel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*