Jagthues voortaan Muziekcafé ’t Jagthues

Kiek oan. Caféhouder Wilco van ’t Jagthues heeft wilde plannen. Het café aan de Kerkstraat wordt namelijk omgetoverd tot een ‘Paradiso van Oost Nederland’. Tenminste… als we de berichtgeving op social media mogen geloven.

Op zaterdag 20 mei a.s. om 15:00 uur heropent het café namelijk onder de naam MUZIEKCAFÉ ‘T JAGTHUES.

Het muziekcafé beoogt maandelijks live optredens van muziekbands te programmeren en bovendien op iedere zondagmiddag ruimte te creëren voor iedere muzikant die mee wil ‘jammen’ in een gezamenlijke JAMSESSIE.

Muziekcafé ’t Jagthues wordt een verzamelplaats voor muziekliefhebbers in de breedste zin van het woord. Maar de nadruk zal voornamelijk liggen op rock ’n roll, want Broodliefhebber Wilco wil natuurlijk zijn bewondering voor Herman Brood niet verloochenen.

De feestelijke heropening op 20 mei betekent dat iedereen wordt uitgenodigd voor een gratis drankje van Wilco. DJ James gaat ’s avonds een DANCE NIGHT verzorgen. Voorts staan er al optredens gepland van JPR Strinxband (16 september) , Hendrix Alive Project (10 juni) en Lost Insanity (30 september), maar er volgen er ongetwijfeld meer.

De voorverkoop van de DANCE NIGHT is inmiddels gestart. Actuele info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*