13 Mei a.s. Burgrun 2017

Het is alweer mei en dat betekent dat de jaarlijkse BURGRUN van onze durpse motorclub MCKO weer voor de deur staat.

Op zaterdag 13 mei verzamelen zijspanmotoren uit heel Nederland en ook uit België, Duitsland, Denemarken en Frankrijk zich op het dorpsplein van Doornenburg voor een prachtige tourdag.

Een tourdag met grotendeels vaste ‘klanten’, want ieder jaar worden mensen met een verstandelijke beperking meegenomen in de motoren voor een gezellig dagje uit. Waar de dag heen gaat blijft een verrassing.

Rond 16:30 uur is de hele kluut weer terug op het dorpsplein van Doornenburg en wordt er gefeest in het Schuttersgebouw. Happie snappie voor de motorrijders en hun maatjes, en natuurlijk karaoke onder leiding van Disco Péé.

’s Avonds is het feest voor héél Doornenburg! Want tijdens de feestavond van de 27e Burgrun staan rockbands als Rosco-P en the Soultrappers op het podium. Twee superbands met supermuziek! De ’tent’ is open voor iedereen vanaf 20:00 uur en de toegang is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*