Grootste Feyenoordfan woont in Vlastenstraat

Zeg je in Doornenburg ‘Feyenoord’ dan zeg je Theo van Bon.

De hardcore Feyenoordfan uit de Vlastenstraat werd – na een oproep door de krant – door onze regiobode opgezocht en het rood-wit-zwarte hemd van het lijf gevraagd in verband met het verwachte kampioenschap van de Rotterdamse voetbalclub.

En dus werden interviewer en cameraman/vrouw meegeloodst naar de achtertuin van Theo en Leentje waar ‘het Kuipje’ zich bevond: het stekkie van Theo boordevol Feyenoord memorabilia waar hij ongestoord de kampioenswedstrijd van aanstaande zondag kan volgen.

Hoogste tied dus voor Feyenoordvlaggen, Feyenoordmuziek, Feyenoordfoto’s in de Feyenoordbar van Theet dn Feyenoordfan… FILMPJE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*