Vrijwilligers Open Eetcafé: bedankt!

Het Open Eetcafé. Inmiddels een begrip in Doornenburg, want het maandelijkse gezelligheidsmomentje voor oudere jongeren in het Ontmoetingscentrum bestaat al een paar jaar en is een groot succes.

Dat succes is mede te danken aan de 14 vrijwilligers die keer op keer klaar staan om te koken, te bedienen en alles organiseren onder de vlag van de stichting Leefbaar Doornenburg en stichting Welzijn Lingewaard. Met hun werk brengen ze senioren in Doornenburg dichter bij elkaar en vergroten daarmee de leefbaarheid.

Afgelopen zaterdagmiddag werd het setje in de watten gelegd en kregen de boefjes een HIGH TEA aangeboden namens Catering de BUITENPOORT. Geert Claassen reisde met 12(!!) dames af naar kasteel Doornenburg en schoof aan tafel in café de Herberg voor de High Tea!

Een dikke duim omhoog voor de vrijwilligers Geert, Eveline, Corine, Lidy, Ineke, Ellie, Judith, Door, Maria, Jeannet, Hera, Agnes en Brigitte (Nicole was verhinderd) van het OPEN EETCAFÉ. En een superbedankje voor de Buitenpoort!

Het eerstvolgende Open Eetcafé is op dinsdag 23 mei a.s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*