Feestelijke barbecue op fort Pááándere

Zondag 7 mei a.s. is het alweer 1 jaar geleden dat fort Pááándere feestelijk werd heropend na een grondige renovatie. Om dat feit te vieren organiseert Catering DE BUITENPOORT – die het restaurant op het fort exploiteert – een feestelijke barbecue boven op het dak van het fort!

Bovendien krijgt iedereen die zich inschrijft voor het eetfestijn een GRATIS RONDLEIDING door het fort. SNIE MIS DUS!

Neem je familie en vrienden mee en kom met elkaar barbecueën onder het genot van een lekker deuntje en een prachtig uitzicht over de Waal en het Pannerdens Kanaal” staat er in de wervende flyerT die op de burelen van de redactie van DeDoornenburger terechtkwam. DOEN DUS!

Inschrijven kan HIERO. Meer info over fort en rondleidingen staat DAARO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*