Koningsdag 2017 (5) Dorpsplein vendelhulde

(vervolg) En na de optocht door Doornenburg belandt het hele zwikkie weer op het dorpsplein. En is het tijd voor de officiële opening. Die begint met het hijsen van de Nederlandse vlag onder de tonen van het Wilhelmus, uiteraard gespeeld door harmonie St. Caecilia.

Een grote groep ieniemienies staan met hun ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes rondom de ceremonie. Oranjecomité frontvrouw en presentatrice Lidy geeft het woord aan wethouder Helga Witjes, die iedereen verwelkomt en namens de gemeente een fijne Koningsdag wenst.

Vervolgens worden alle blagen naar voren geroepen, die onder het gezamenlijk aftellen de feestdag daarmee officieel openen. En vervolgens keihard de zaal inrennen… (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*