Koningsdag 2017 (2) Op weg naar Merlijn

(vervolg) Niets is zo leuk als in optocht met je versierde fiets door Doornenburg te lopen. Harmonie en slagwerkerTs voorop, gevolgd door schutterij Gijsbrecht van Aemstel. Van Doornenburg. En Honderdmorgen.

De inwoners van Zorgvoorziening Merlijn hadden geen rekening gehouden met het ‘Doornenburgs kwartiertje’ en dachten dat de optocht een andere route had genomen.

Vandaar dat bij de eerste tonen in de straat het hele setje met spoed naar buiten werd geholpen. Waar de senioren een ware erehaag vormden voor de ieniemienies die trots met hun oranje fietsjes langs reden.

Er werd hartelijk gezwaaid en gewuifd. Niet alleen naar het koningspaar Hans en Marion, ook naar het fonkelnei-jste bestuurslid van de schutterij, Martijn Claassen. Pas twee weken in functie maar toch al zo keurig in de maat kunnen lopen… de bewoners van Merlijn hadden er alle bewondering voor.

BROEVA en HARO dus. Gelukkig hebben we de foto’s nog… (wordt vervolgd)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*