Koningsdag 2017 (1) Allemaal verzamelen..!!

Hoewel de weersverwachting erg slecht was viel het allemaal nog wel mee vanochtend. Koningsdag in Nederland heeft altijd al een grillig weertype gehad.

Maar vandaag dus niet! Een grote groep ieniemienies met hun prachtig versierde fietsjes verzamelde zich op het dorpsplein voor de grote optocht door ut durp.

Het oranjecomité was ook in optima forma aanwezig en klaar voor de grote dag. De Lingewaardse wethouder Helga Witjes meldde zich keurig op tijd bij de voorzitter van schutterij Gijsbrecht van Aemstel Geert Claassen voor de grote opening.

De straffe mènnekes en djènjes van prachtharmonie St. Caecilia vormden precies om 11 uur (op het ‘Doornenburgs kwartiertje’ na dan) de start van de optocht die dit keer via Clara van Delwigstraat, Nieuwenburgh, Pannerdenseweg, Scherpe Hoek, Duisterestraat en Langerakstraat richting Schuttersgebouw zou gaan. (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*