Doornenburgers in clip ALARMFASE 3

We hebben er allemaal wellicht al wel eens van gehoord. Alarmfase 3.

Kluppie enthousiaste en getalenteerde bloazerTs uit heel Lingewaard dat met hun energieke optredens en muziek hoge ogen gooit bij publiek en pers. Hun oefenhonk staat in Bemmel waar ze wekelijks repeteren.

In Alarmfase 3 zijn bijvoorbeeld ook de Doornenburgse muziektalenten terug te vinden van Koen Kees en Jaap van de Sant en Tim Roelofs. Bekende tröterTs die hun sporen allang bij prachtharmonie St. Caecilia hebben verdiend en nu wat bijbeunen in het Bemmelse.

Het kluppie heeft onlangs een pracht van een muziekclip geproduceerd van Destiny’s Child’s ‘SURVIVOR’. Kunstwerkje dat we u niet willen onthouden.

Door de flitsende montage zijn ze soms lastig te vinden, maar die drie durpse musketiers bloazen hun stukkie goed mee op trompet en sousafoon!

KijkT, luisterT en geniet van ALARMFASE 3! FILMPJE!!

4 Comments

  1. Hallo Jaap. Even een correctie: in jouw berichtje staat Koen van de Sant, maar dat is Kees. Broertje van Jaap. Koen speelt bij de deurdweilers. Ook een heel goede en gezellig dweilorkest hoor.

    • Oeps…foutje. En aangepast. Ik heb met de neus gekeken, want het staat goed op de site van Alarmfase 3. D’r lopen ook zoveel toetertalenten rond bij jullie… 😉

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*