Kom naar de Jeugd Open Middag!

En dan nu – bij wijze van hoge uitzondering – een berichtje dat niet over Doornenburg of directe omgeving gaat maar over Elst! Want onlangs ontvingen wij onderstaand berichtje van Koen Janssen van Golfbaan Landgoed Welderen. Een nieuwtje dat vooral voor onze ieniemienies best leuk kan zijn!

Okee, Koen, kom d’r maar in!

Kom naar de Jeugd Open Middag!

Gezellig en leuk sporten? Op zoek naar een uitdagende sport die toch nét even wat anders is?

Speciaal voor de jongeren uit de omgeving organiseert Landgoed Welderen een gezellige middag die volledig in het teken staat van de golfsport.

Op zondag 21 mei is het zo ver! Van 10:00 tot 14:00 kunnen jongeren ieder uur meedoen aan een leuk en sportief parcours van RAAK Golf. Leer golfen maar speel ook andere spelletjes waarbij je actief en gezellig bezig bent. En ga weer naar huis met een brede glimlach op je gezicht!

Het eerste parcours op de dag (tussen 10:00 en 11:00) is speciaal opgezet voor de jongste bezoekertjes, maar uiteraard kunnen zij ook in latere parcours meedoen. De RAAK parcours worden begeleid door volwassenen die het toeziend oog zullen bieden.

Overtuigd om te golfen? Aan het einde van de dag krijgt iedereen een leuke goodiebag mee naar huis én mogen alle jongeren die op de Open Middag aanwezig zijn geweest zich inschrijven voor de golfsport met een leuke korting.

Ook voor de ouders worden er deze dag leuke activiteiten georganiseerd, zodat jullie samen gezellig bezig kunnen zijn. Tussen 12:00 en 13:00 en tussen 13:00 en 14:00 kunt u zich als ouder gratis inschrijven voor een golfclinic waar u de basis van de golfsport leert! Liever plaats nemen op het terras van Landgoed Welderen? Wanneer u zich aanmeld voor de Open Middag krijgt u – op vertoon van de bevestiging – een gratis consumptie in het restaurant!

Aanmelden kan op: http://www.welderen.nl/jeugdopenmiddag/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*