SOM Makelaars heeft het voorjaar in zijn hoofd

— Bericht van een vrindje —

SOM Makelaars heeft het voorjaar in zijn hoofd
De bloesemtijd is aangebroken en het voorjaar hangt in de lucht. Het is te hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn en het zonnetje zich vaker laat zien.

SOM Makelaars uit Gendt zet deze lente de bloemetjes buiten! Heeft u plannen uw woning te verkopen? Maak dan een afspraak voor een waardebepaling, deze is niet alleen kosteloos maar de eerste 25 klanten ontvangen daarbij ook als extraatje, een waardebon van 15 euro voor een gratis zomerbloeier bij de Huyskweker in Gendt!

De flyer met de actie kunt u deze week in het Gemeentenieuws terugvinden. SOM Makelaars is ook actief op Facebook, en onder diegene die deze actie delen op Facebook, verloten ze ook een waardebon van 15 euro om bij de Huyskweker een kleurrijke voorjaarsbloeier in huis te halen!

Bel voor het maken van een afspraak 0481-355 161.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*