Hulleze 200 jaar jong (3)

(vervolg) Eén van de hoogtepunten was natuurlijk de reünie van het legendarische Popamo Radioteam.

Het 4-koppige kluppie had inmiddels al wel wat wilde haren verloren maar niet de oude zender, de jingles van toen en alle LP’s en singles! Dozen vol was uit de oude stoffige dozen opgeduikeld en de heren verwenden de aanwezigen met onvervalst ‘Hullez’ radiosentiment.

De kleine provisorisch ingerichte studioruimte was al snel overvol met mensen die hun helden van dichtbij wilden bewonderen (en ook lekker warm wilden staan) waardoor de DJ’s nauwelijks plaats hadden om nog achter de draaitafels te staan. Misschien dat daarom zo af en toe een plaat oversloeg of bleef ‘hangen’… (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*