Aí wil méuj ók Hulleze zegge!

Volgens de organisatie van Hulhuizen 200 'meuj ók Hulleze zegge'. Kijk, nóu kunnen we tenminste rustig gaan slapen.

De marketing machine van de straffe kjèljes en djènjes van HULHUIZEN 200 staat niet stil!

Social media wordt overspoeld met allerlei berichten en foto’s van optredens, lekker happie snappie en gezelligheid bij de braderie die zaterdagmiddag plaatsvindt op het plein bij Zaal Concordia aan de Waaldijk.

Ook het team van de legendarische en roemrucht radiozender ‘Radio Popamo’ heeft inmiddels een aantal voorbereidende overleggen gevoerd met organisatie, politie, burgemeester en wethouders van Lingewaard, Rijnwaarden en Millingen-Am-Waal, de visclub, Emiel Ratelband en alle omwonenden in verband met de geplande reünie. Want het setje zal aan het begrip ‘braderiemuziek’ een geheel eigen invulling gaan geven.

De braderie begint om 14 uur, de officiële opening is om 15 uur en daarna start de POPAMO ORGANISATIE EXPERIENCE PARADE (kortweg: POEP) Radio Popamo’s Disco Show 2017 ! U bent gewaarschuwd!

Het roemruchte team van Radio Popamo dat in de jaren ’80 voor nogal wat opschudding zorgde

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*