Speeltuinvereniging zoekt verse bestuurders

Binnenkort houdt Speeltuinvereniging Doornenburg haar jaarlijkse ledenvergadering. En dit keer is het een spannende, want ze zoeken nog een paar bestuursleden.

Op maandag 10 april a.s. is het D-DAY en hoopt het huidige bestuur op het bezoek van fonkelnei-je kandidaten die het stokje over zullen nemen. De vereniging heeft een prachtige speeltuin waarin regelmatig nieuwe speeltoestellen verschijnen. Maar de blagen kunnen er alleen spelen als er een voltallig bestuur is die de club bestuurt.

Kortom… zin om de ieniemienies van Doornenburg lekker te laten spelen in de speeltuin en als bestuurder wat taken op je te nemen? Geef je dan op en neem contact op via secretariaat@speeltuindoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*