Evenementenkalender 2017

vuurwerk_slideNa alle kerststollen, oliebollen en appelflappen van de afgelopen week is het nu, in 2017, hoog tijd om het vizier weer op de toekomst te richten.

En dus inventariseerden we de activiteiten van de Doornenburgse verenigingen en organisaties eens om te kijken wat er zoal op de rol staat. Wat willen schutterij, harmonie, sportverenigingen, zangklupjes, ondernemers, gemeente en overige instanties nu eigenlijk? Met andere woorden… de evenementenkalender 2017 is weer bijgewerkt!

Nieuwsgierig? Klik HIERO voor een overzicht! En noteer meteen de belangrijkste data in je agenda! Enne… mocht er iets ontbreken (ook in 2017 zijn wij verre van perfect) mail dan je bijdrage naar dedoornenburger@gmail.com . Zijn we blij mee!

evenement

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*